Volg ons nu via onze social media
72136312-H.jpg

We gaan van start!

14 november 2016by admin

Diverse malen hebben we het moeten uitstellen, of wilden we het graag uitstellen, vanwege de Corona-maatregelen. Maar nu gaat het er dan echt van komen: Beweegplezier gaat van start in Elspeet. Alle jeugd uit de regio is welkom om mee te doen en met elkaar te lachen en lekker in beweging te komen.

Na enkele zeer succesvolle try outs in het najaar van 2020 gaan we nu dan echt beginnen. Iedereen jongen dan 18 jaar is van harte welkom om mee te doen aan Beweegplezier. Het streven is niet om te winnen, maar, zoals de naam al zegt, plezier te beleven aan het bewegen. Daarom is het ook geen probleem om verschillende leeftijden door elkaar heen in de groep te hebben. De coaches zullen zorgen voor uitdagende oefeningen en spelletjes, waarbij juist leeftijdsgroepen mooi door elkaar kunnen bewegen.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat er te weinig bewogen wordt tijdens de Corona-crisis. Daar willen wij wat aan doen. Vandaar dat we niet alleen beginnen midden in de crisis, ook zijn alle activiteiten gratis zolang we in de Corona-crisis zitten. Laagdrempeliger kan het niet nu.

De Beweegplezier-lessen vinden plaats op de banen van tennisvereniging Elspeet, op vrijdagen van 15.30 tot 16.30uur. Helaas is het voor ouders nog niet mogelijk om als toeschouwer aanwezig te zijn, maar zodra die beperking opgeheven is is iedereen natuurlijk van harte welkom.